TIETOA MEISTÄ

VUOKRATTAVAT KOHTEET


Mitä kohteita on vapaana tällä hetkellä?

Kaikkien vuokrattavien kohteiden varaustilanne on näkyvissä ‘Kohteemme’ -sivulla ja kohdekohtaisilla sivuilla.

Miten pääsen katsomaan tilaa, josta olen kiinnostunut?

Ota yhteyttä, niin käydään katsomassa paikkaa. Halutessasi voidaan laatia vuokrasopimus samalla, mikäli paikka on mieluinen.

Kuinka suuri vakuus kohteissanne on?

Vuokravakuus on lähtökohtaisesti 2kk vuokran verran.

Kuinka pitkä irtisanomisaika kohteissanne on?

Irtisanomisaika on lähtökohtaisesti 2kk puolin ja toisin. Vaikka meillä saatkin viipyä vuokralaisena lähtökohtaisesti niin kauan kuin haluat (kunhan hoidat vuokralaisen velvollisuutesi) - voimme myös sopia pidemmästä irtisanomisajasta niin halutessasi.

Vakuuden maksaminen ja sen saaminen takaisin?

Vakuus maksetaan ensimmäisen vuokran yhteydessä, ennen avainten luovutusta. Saat vuokravakuuden takaisin, kun vuokrasuhde on päättynyt ja tilan tarkastuksessa ei ole ilmennyt moitteita.

Minulla on merkintä luottotiedoissa. Haittaako se?

Tarkastelemme tilanteen aina tapauskohtaisesti. Tarkastamme vuokralaisten luottotiedot aina, ja luottotiedotonkin voi saada kohteen vuokrattua. Näissä tapauksissa vuokravakuus on kuitenkin aina kaksinkertainen.

Onnistuuko lyhytaikainen vuokraus?

Keskitymme lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin vuokrasuhteisiin. Haluamme kuitenkin olla joustavia, ja tietyissä kohteissa lyhyemmätkin vuokrasuhteet ovat mahdollisia. Hinta lyhyissä vuokrasopimuksissa on kuitenkin yleensä hieman korkeampi. Kysy siis lisää!

Onko sopimuksissa määräaikaisuutta?

Lähtökohtaisesti vuokrasopimuksemme on ensin voimassa 4kk ajan määräaikaisena, jonka jälkeen voimassa toistaiseksi.

Montako avainta saan?

Lähtökohtaisesti tarjoamme kohteeseen yhden avaimen (automaattiovin varustetuissa autohalleissa/-talleissa kaukosäätimen lisäksi). Mikäli tarvitset enemmän, ole yhteydessä.

Maksanko avainpantin?

Normaaliin avainmäärään avainpantti ei ole tarpeellinen, vaan se sisältyy vuokravakuuteen. Jos kuitenkin tarvitset useamman avaimen kohteeseen, sovellamme avainpanttia lisäksi.

Huolehdinko itse tilan vakuuttamisesta?

Jos haluat vakuuttaa säilyttämäsi tavaran, sinun tulee huolehtia siitä itse. Tämä kuitenkin useimmiten sisältyy esimerkiksi kotivakuutukseen.

Voinko alivuokrata tilan?

Mikäli haluat alivuokrata tilan, ole yhteydessä. Lähtökohtaisesti tämä kuitenkin onnistuu.

Voinko muokata tilaa haluamallani tavalla?

Autohallipaikoissa mitkään kiinteät muokkaukset eivät ole sallittuja. Varastojen, autotallien ja työtilojen osalta jotkin muokkaukset ovat mahdollisia, kunhan niistä keskustellaan etukäteen.

Voinko käyttää varastoa työtilana tai asua siellä?

Kaikki varastomme ovat vain varastokäyttöön. Mikäli tila soveltuu useampaan käyttötarkoitukseen, on tilassa aina mainintana lisäksi esimerkiksi ‘työtila’.

Onko mahdollista saada alennusta maksamalla esim. vuoden vuokran etukäteen?

Jos haluat sitoutua paikkaan esimerkiksi 12kk ajaksi ja maksaa sen kerralla, neuvottelemme mielellämme kanssasi sopivan alennuksen vuokraan.

   

OSTO/MYYNTI


Minkälaisia kohteita olette halukkaita ostamaan?

Olemme kiinnostuneet ostamaan pk-seudulta lähtökohtaisesti lämpimiä autotalleja (mieluusti väliseinillä), lämpimiä varastotiloja, lämpimiä työtiloja/toimistoja, sekä autohallipaikkoja Helsingin keskustan alueelta ja Tapiolasta. Keskitymme pieniin tiloihin, emmekä lähtökohtaisesti ole kiinnostuneita yli 50m2 kokoisista tiloista.

Onko kaikki kohteenne myös myytävissä?

Myymme joitain kohteita tapauskohtaisesti uusien kohteiden rahoittamiseksi. Kaikki kohteet eivät välttämättä ole myytävänä, mutta aina kannattaa tiedustella jos jokin tietty paikka kiinnostaa!

Haluaisin vapauttaa pääomia omistamastani kohteesta, mutta jäädä kuitenkin vuokralle kohteeseen. Onnistuuko se?

Onnistuu! Ole yhteydessä, niin neuvotellaan mahdollisesta kaupasta ja vuokrasopimuksen sisällöstä.